SABAM

SABAM

Mission statement
SABAM is gevestigd in het hartje van de Europese wijk, in de Aarlenstraat nummer 75 te Brussel.

Daarmee lijkt haar geografische ligging als twee druppels water op de plaats die zij inneemt op het kruispunt van cultuur. SABAM is namelijk een van de enige auteursverenigingen die multidisciplinair zijn.

Zij vertegenwoordigt, met andere woorden, tegelijkertijd het repertoire van auteurs, componisten, regisseurs, scenarioschrijvers, dichters, choreografen, schilders, beeldhouwers, fotografen, architecten...

Activiteiten
Wij maken graag van de gelegenheid gebruik om uw aandacht te vestigen op het feit dat er sinds januari 2011 geen regionale inningskantoren meer zijn. Onze commercieel afgevaardigden zijn wel nog actief in de verschillende provincies. Qua beleid verandert er dus niets drastisch, het enige praktisch verschil is dat alle post en formulieren naar ons hoofdkantoor in Brussel moet verzonden worden.

Nog vragen? Stuur ze op ons nieuwe e-mailadres:

Gelieve ook nota te nemen van onze nieuwe openingsuren, die ingaan vanaf 2 april om onze leden en gebruikers nog beter van dienst te zijn en efficiŽnter te kunnen informeren.
U kunt dus vanaf 2 april elke dinsdag – en donderdagnamiddag van 12u tot 17uur zonder afspraak bij SABAM terecht. U kan elke werkdag bij ons terecht indien u een afspraak op voorhand hebt vastgelegd.

Contact

SABAM
Aarlenstraat - 75
1040 Brussel
België

Algemeen telefoonnummer: 02 286 82 11
Algemeen faxnummer: 02 230 05 89

Website: http://www.sabam.be
Algemeen e-mailadres: contact@sabam.be

Contactpersoon

Naam: Werner Strouven